У сумського депутата коронавірус?

25.09.2020

Про наявність у себе ознак коронавірусу повідомив у Фейсбуці депутат Сумської міськради Володимир Чепік.

«Є імовірність, що в мене КОВІД. Тест здав майже тиждень тому і результатів досі немає. Я не витримав і сходив на КТ, яке показало двосторонню пневмонію. Сімейний лікар на зв’язку і лікує нас по телефону. Подібні ознаки вже з’явилися у дружини. Але у неї хвороба протікає по іншому. Температура поки що незначна, але перестала відчувати запахи. Їй, я так розумію, вже тест не потрібний все і так ясно. Переживаю за своїх двох дітей. Рідні і друзі забезпечують всім необхідним.

Бережіть себе, носіть маски, дезінфікуйте руки, тримайте дистанцію, уникайте місць скупчень людей», — написав Чепікю

Є імовірність, що в мене КОВІД. Тест здав майже тиждень тому і результатів досі немає. Я не витримав і сходив на КТ, яке показало двосторонню пневмонію. Сімейний лікар на зв’язку і лікує нас по телефону. Подібні ознаки вже з’явилися у дружини. Але у неї хвороба протікає по іншому. Температура поки що незначна, але перестала відчувати запахи. Їй, я так розумію, вже тест не потрібний все і так ясно. Переживаю за своїх двох дітей. Рідні і друзі забезпечують всім необхідним.Бережіть себе, носіть маски, дезінфікуйте руки, тримайте дистанцію, уникайте місць скупчень людей.

Опубликовано Chepik Volodymyr Пятница, 25 сентября 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: