RGM group ремонтує дорогу Конотоп – Буринь – Чумакове

25.09.2020

В межах програми Президента та Уряду України «Велике будівництво» дорожньо-будівельні бригади ТОВ «Роад Констракшн», що входить до групи компаній RGMgroup, продовжують лагодити визначені ділянки автодороги загального користування державного значення Конотоп – Буринь – Чумакове, яка давно потребувала ремонту.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Сумській області на цьому напрямку буде якісно улаштовано понад 11,5 кілометрів дорожнього полотна. Перш за все дорожні бригади відфрезерували та почали вирівнювати дорожній профіль. Також ведуться роботи з улаштування узбіч, які значно просіли і становили певну небезпеку для автомобілістів.

Наразі стало актуальним питання безпечного та комфортного переміщення жителів області територією Конотопського та Буринського районів. І вкрай важливо, щоб виконавець дорожніх робіт гарантував не лише надійність та якість дорожніх робіт, а й повний цикл їх виконання. Саме «Роад Констракшн» здійснює будівництво дороги Конотоп – Буринь – Чумакове від підготовчих робіт до повного улаштування верхнього шару дорожнього покриття та нанесення розмітки. До того ж компанія збільшила об’єми виготовлення асфальтобетонних сумішей та розширила власний автопарк транспорту та спецтехніки, аби своєчасно здавати об’єкти дорожнього будівництва в експлуатацію сумчанам та гостям міста.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: