У Сумах патрульні впіймали водія на крадіжці газу

25.09.2020

Вночі, патрулюючи вулицю Герасима Кондратьєва, на узбіччі поблизу аеропорту, вартові порядку помітили автомобіль DAF з цистерною. За кілька хвилин спілкування з 54-річним керманичем патрульні з’ясували, що згідно з документами він транспортує газ нафтовий скраплений. Інспектори також встановили, що чоловік порушив вимоги дозволу на участь у дорожньому русі, адже рухався з відхиленням від маршруту. Та увагу вартових порядку привернув більше транспортний засіб ГАЗ, який стояв поруч. Біля автомобіля перебувала його 32-річна керманичка. Громадяни, ймовірно, у незаконний спосіб здійснювали перекачування газу з вантажівки до цистерни в кузові автомобіля ГАЗ. Учасники події в поясненнях плуталися, пояснити, що відбувається чітко не могли. Тому на місце події патрульні відразу ж викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції.

На водія автомобіль DAF інспектори склали адміністративний матеріал за ст. 132-1 (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів) КУпАП. Чоловік неодноразово пропонував патрульним неправомірну вигоду в розмірі 2000 гривень із метою уникнення відповідальності. На попередження про кримінальну відповідальність він не реагував. Тож цей факт вартові порядку також зареєстрували на лінію 102.

Наразі за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ. Триває перевірка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: