RGM group: У Бобрику вже зібрані всі три водопропускні труби

27.09.2020

Триває капітальний ремонт мостового переходу на км 133+358 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-60 Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин, Сумська область, в селі Бобрик, який виконує компанія «Сумимостобуд», що входить до складу RGM group.

Наразі уже зроблені роботи:

– вирубка порослі;

– улаштування металевих водопропускних труб під тимчасову об’їзну дорогу;

– улаштування насипу тимчасової об’їзної дороги, щоб забезпечити постійний рух транспорту під час ремонту.

– виконано монтаж залізобетонних плит для об’їзної дороги;

– демонтаж старого мосту;

– провели очистку русла (вийняли мул та укріпили дно щебенево-піщаною сумішшю);

– зібрано три водопропускні гофровані труби;

частково зведені портальні стінки.

Наступний етап:

обсипка труб піском з пошаровим ущільненням і поливанням водою.

Також попереду: будівництво тротуарів, бар’єрних огорож, укладання щебенево-піщаної суміші та кількох шарів асфальтобетону.

Окрім цього насип біля мосту буде укріплено габіонами (просторова сітчаста коробчата конструкція, яка заповнена природним каменем, використовується в регуляційних та берегоукріпних спорудах, а також в ландшафтному дизайні та у військових цілях. Габіони легко ув’язуються між собою дротом, в результаті чого утворюється гнучка стіна, через яку добре фільтрується вода, що дозволяє звести до мінімуму гідростатичний тиск і одночасно намертво закріпити ґрунт).

Усі роботи RGM group виконує згідно графіку із застосуванням матеріалів власного виробництва (бетон та залізобетонні вироби, арматура, вироблена у власному арматурному цеху, асфальтобетонне покриття із нашого асфальтового заводу). Завдяки цьому RGM group пропонує більш вигідні умови для змовника і при цьому контролює якість виробництва на усіх його етапах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: