Директора фірми, яка ремонтувала фонтан у «Казці», підозрюють у заволодінні 400 тисячами

28.09.2020

Сумською обласною прокуратурою повідомлено про підозру директорові товариства з обмеженою відповідальністю за фактом заволодіння майже 400 тис. грн бюджетних коштів (ч. 4 ст. 191 КК України).

За даним слідства, вказане товариство виконувало роботи з реконструкції фонтану в дитячому парку «Казка», на яку з місцевого бюджету було виділено понад 4 млн грн. У 2018 році після завершення робіт у офіційній документації директор товариства вказав суттєво завищені ціну та витрати на гранітну плитку, придбавши її в підконтрольного підприємства. Відповідно до висновків спеціалістів, у такий спосіб директор протиправно заволодів майже 400 тис. грн.

Злочинну діяльність директора товариства викрито за матеріалами Управління Служби безпеки України Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: