Майстер RGM group: «Пам’ятаю кожен свій міст»

30.09.2020

«Ви знаєте, я не втомлююся повторювати, що мабуть, я тут народився і це місце справді моє. Подобається мені моя робота. Кожного разу вона різна. Сьогодні на пилорамі працюю, завтра на крані, а під вечір піду заливати бетон у форми для мостових  паль. Не помічаєш, як і день минув», — ностальгічно починає нашу розмову майстер RGM group Ковалюк Василь Іванович.

18 жовтня 1989 року Василь Іванович улаштувався на кооператив «Континент», що нині ТОВ «Сумимостобуд». 31 рік тому, як і зараз, підприємство займалося виключно будівництвом мостів та виготовленням залізобетонних виробів.

«Я більше тридцяти років тут працюю. І ще стільки ж планую (посміхається наш герой). Та й взагалі, це моє перше і єдине робоче місце. Все життя на «Сумимостобуді». За 30 років стільки мостів було збудовано, і я кожен пам’ятаю. В 1989 році ми збудували два нові мости в Мутині і Новомутині, потім поїхали до Путивлю і звели там мостові споруди через р.Любка і Сейм. Довгі вийшли мости…метрів 180, та й шириною більше 12 метрів. А от міст в Могриці всім полігоном будували – до обіду виготовляли залізобетонні конструкції, а після обіду мчали зводити міст», – з гордістю згадує Василь Іванович.

Працює майстер RGM group з душею, адже вдома на нього чекає кохана дружина. Як побачив свою Віру Миколаївну у 9-му класі, ось так і живуть більше 45 років. Розуміємо ми Віру Миколаївну – як же тут встояти перед мужньою козачою статурою та розкішними вусами. Гідно виховала родина Ковалюків доньку, і ось тепер всю свою любов віддають онукам.

Нехай попереду ще стільки ж років натхненної роботи у колективі «Сумимостобуд», а вдома зустрічають теплі люблячі обійми коханої дружини. Затишку та гармонії Вашій родині, Василю Івановичу!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: