Скільки і на що витратився сумський соцзахист?

30.09.2020

Департамент соцзахисту Сумської міськради продовжує роботу в режимі, організованому в умовах карантину: особисті прийоми громадян не проводилися, документи приймали за допомогою пошти або через електронні сервіси; оформлення окремих видів державної соцдопомоги, що вимагає виключно індивідуального думки заявниками документів, забезпечувалося з дотриманням безпечних умов для працівників.

Проведена виплата всіх видів державної соцдопомоги за поточний місяць 801 одержувачу на 3,8 млн грн. Перерахована щомісячна адресна допомога для покриття витрат на проживання, у тому числі на оплату житлово-комунальних послуг за вересень 895 внутрішньо переміщеним особам на 1,3 млн грн.

Чорнобильцям 2-ї категорії (654 осіб) у повному обсязі перерахована щомісячна компенсація за пільгове забезпечення продуктами харчування за серпень в (140 тис. грн). КП «Електроавтотранс» за рахунок коштів територіальної громади відшкодовані витрати за пільгове перевезення окремих категорій громадян в сумі 1656,9 тис. грн. Профінансовані 6 вузів для забезпечення виплати 523 студентам, які отримують соціальну стипендію, на суму 870,1 тис. грн.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: