До уваги ОТГ Сумщини: розроблено «Збірник прикладів нормативних документів, необхідних для ефективного функціонування мобільних ЦНАП»

30.09.2020

Щоб допомогти громадам надавати якісні адміністративні послуги за допомогою мобільного ЦНАПу (в тому числі мобільного кейсу) та налагодити ефективну його діяльність, у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансової підтримки уряду Канади було розроблено «Збірник прикладів нормативних документів, необхідних для ефективного функціонування мобільних центрів надання адміністративних послуг» (ЗАВАНТАЖИТИ 1,6 МБ).

Основні правові та організаційні засади функціонування системи надання адміністративних послуг визначено Законом України «Про адміністративні послуги». Для його реалізації прийнято низку постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, інших нормативно-правових та методичних документів.

У Збірнику, крім відповідних коментарів та рекомендацій, пропонуються приклади (проєкти) документів, які можуть стати корисними під час підготовки проєктів рішень місцевих рад, їх виконавчих органів чи під час організації функціонування відповідних пересувних віддалених робочих місць адміністраторів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: