ВО «Батьківщина»: перші в бюлетені – перші в усьому!

01.10.2020

30 вересня в Сумській міській територіальній виборчій комісії відбулося жеребкування щодо порядку розміщення назв організацій партій, кандидати в депутати від яких зареєстровані ТВК, у виборчому бюлетені на виборах до Сумської міської ради 25 жовтня. У результаті партія ВО «Батьківщина» отримала (символічно – інакше й не скажеш!) перший номер!

Як прокоментував цю подію міський голова Сум Олександр Лисенко — номер 1 у списку партії, який збирається отримати цю посаду втретє, — важливо бути першими в усьому!

«За результатами жеребкування стало відомо, що «Батьківщина» йде на вибори під № 1 у виборчому бюлетені! Вітаю усю нашу команду по місту Суми. Я впевнений, що це вже наша перша невеличка перемога! – зазначив очільник міста. – Наша мета — не просто пройти в міську раду, ми впевнені і розраховуємо на найчисленнішу фракцію. Тому що налаштовані на подальший розвиток рідного міста. Справ у нас ще дуже багато, адже наш план дій – це ініціативи сумчан! Наша команда має досвід, потенціал і бажання працювати. А це означає лише одне — разом ми переможемо!».

Нагадаємо, політичні експерти впевнені: Олександр Лисенко має всі передумови для перемоги в першому турі виборів. За дослідженням компанії «Ю.С.С.», на 14 вересня 43,5% сумчан, які визначилися зі своїми симпатіями і планують прийняти участь у виборах, віддали б свій голос саме за Лисенка. Також лідером електоральних симпатій мешканців Сумської ОТГ серед партій, які заявилися на вибори, є партія «ВО «Батьківщина». За неї мають намір віддати свій голос 25,7% тих, хто планує піти на вибори.

«Ми впевнені в перемозі. В тому, що після 25 жовтня партія ВО «Батьківщина» буде представлена в органах влади всіх рівнів – від депутатів і голів ОТГ до депутатів міських, районних і обласної рад. Ми йдемо перемагати задля розвитку Сумщини. Щоб реалізувати ініціативи громад та спільно розбудовувати область, кожне місто та село нашої батьківщини!» — заявив голова обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Вадим Лисий.

До речі, по області ВО «Батьківщина» — 10-та у списку. Тож «батьківщинівці» просто повинні поцілити в «десяточку» — тобто перемогти й тут!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: