Роман Грищенко: на Сумщині підписали унікальний документ задля розбудови економіки області

05.10.2020

Голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко повідомив про визначну подію, яка сталася сьогодні, 5 жовтня. Ідеться про 5-річний план дій, який узгодили представники обласної влади, регіональних організацій та об’єднань роботодавців та профспілок Сумщини.

«Сьогодні у нас дійсно визначна подія! Представники обласної влади, регіональних організацій та об’єднань роботодавців та профспілок опрацювали спільний план дій на наступні 5 років та підписали унікальний, на мій погляд, документ, націлений на розбудову економіки регіону, створення комфортних умов проживання для мешканців Сумщини.

7 жовтня в усьому світі відзначають Всесвітній день дій за гідну працю. А 17 жовтня – Міжнародний день боротьби за ліквідацію бідності. І це символічно, що саме напередодні цих знаменних дат ми підписали Регіональну угоду.

Сподіваюсь, що, дотримуючись цієї Угоди, ми зможемо побудувати економічно сильний регіон та заможне і справедливе громадянське суспільство! Тільки спільними зусиллями ситуація в регіоні зміниться на краще!» — написав губернатор на своїй сторінці у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: