«Міськводоканал» придбав обладнання для пошуку прихованих врізок

05.10.2020

КП «Міськводоканал» придбав обладнання для пошуку прихованих витоків: корелятор С-3 Standart Set від німецького виробника SEBA KMT та прилад для пошуку феромагнітних об’єктів (металошукач) Fisher F75.

Обладнання спрямоване на точний пошук місця витоку на трубопроводах з різних типів матеріалів, а також виявлення прихованих врізок.

Працівники КП «Міськводоканал» пройшли навчання щодо пошуку витоку на трубопроводі за допомогою нового обладнання. Про практику використання розповів інженер представництва в Україні Seba КМТ Олег ВІТЕР.

Сучасний корелятор з модулем GPS та Bluetooth дасть змогу скоротити кількість необлікованих витоків води, підвищити якість надання послуг з централізованого водопостачання за рахунок скорочення термінів ліквідації аварійних ситуацій.

«Швидкий пошук місця витоку води на трубопроводі значно покращить та пришвидшить виконання аварійно-ремонтних робіт. Більш точне визначення місця аварії призведе до зменшення затрат на організацію місця розриття та подальшого відновлення благоустрою», – зазначає головний інженер КП «Міськводоканал» Йосип ТИСІВСЬКИЙ.

Загальна вартість впровадження заходу складає 316,44 тис. гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: