Олександр Лисенко: З ініціативою «Євродвір» дійдемо до кожної багатоповерхівки!

07.10.2020

Цьогоріч у Сумах вже капітально відремонтували близько 40 прибудинкових територій.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО проінспектував перебіг робіт у дворах за адресами: пр-т Курський, 103 і пр-т Курський, 103/1.

Як розповів начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ, при проведенні ремонту беруть до уваги пропозиції та побажання місцевих жителів.

У поточному році вже навели лад на близько 40 прибудинкових територій, а від початку втілення в життя цієї ініціативи – майже 400. Допоки дозволятиме погода, ремонтні роботи в дворах триватимуть. Загалом, управління капітального будівництва та дорожнього господарства розраховує зробити до 60 об’єктів. Це менше, ніж планували. Причина об’єктивна: навесні частина коштів, передбачених у бюджеті тергромади на ці потреби, скерували до так званого «ковідного фонду», що пригальмувало виконання робіт.

Та очільник міста запевняє: з часом оновлять усі двори. З наступного року за цим же напрямком наводитимуть лад на територіях біля закладів освіти та охорони здоров’я. Наразі готова проєктна документація на 38 об’єктів.

«З часом із ініціативою «Євродвір» дійдемо до кожної багатоповерхівки, адже йдеться про території, де проживають сумчани. І там повинні бути порядок і комфорт», – зазначив Олександр Лисенко.

Щодо включення тих чи інших дворів до плану на наступний рік, можна звертатись до міської ради або безпосередньо до відділу капітального будівництва та дорожнього господарства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: