За підсумками минулого тижня на Сумщині підвищилися показники ефективності габаритно-вагового контролю

13.10.2020

За підсумками 5-11 жовтня цього року інспекторами Укртрансбезпеки у співпраці з Нацполіцією було перевірено майже 19 тисяч транспортних засобів, складено 318 актів порушень габаритно-вагових параметрів і нараховано 2,45 млн гривень плати за перевантаження. Такою статистикою поділився Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

«Посилений габаритно-ваговий контроль на українських дорогах триває. Минулого тижня працівники Укртрансбезпеки у співпраці з Нацполіцією та СБУ перевірили ще майже 19 тисяч вантажівок і нарахували близько 2,45 млн грн плати за перевантаження. Лідери серед областей, де нараховано найбільше плати за проїзд за результатами попереднього тижня – Херсонська, Одеська та Донецька області. Також ми продовжуємо проводити роз’яснювальну роботу з найчастішими порушниками ГВК», – зазначив очільник Міністерства.

Так, протягом 5-11 жовтня у порівнянні з попереднім до цього тижнем підвищилися показники ефективності габаритно-вагового контролю (ГВК) у таких областях: Вінницькій, Волинській, Донецькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Сумській та Хмельницькій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: