Поліція розслідує незаконну порубку лісу на Сумщині

15.10.2020

Слідчі Конотопського відділу поліції ведуть досудове розслідування  несанкціонованої вирубки дерев на території державного підприємства «Вирівське», що біля  у селі Таранське, та встановлюють особи правопорушників.

Нагадаємо: в дачному кооперативі «Лісова поляна» невідома особа випиляла дев’ять сосен, завдавши збитків на суму близько 30 тисяч гривень. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюють особу зловмисника та обставини злочину.

Правоохоронці звертаються до мешканців міста та району з проханням про допомогу: якщо Ви чи Ваші знайомі стали свідками вчинення незаконної вирубки лісу, або ж володієте будь-якою іншою інформацією, яка може допомогти у об’єктивному розслідуванні вказаної справи, просимо Вас повідомити про це до Конотопського відділу поліції за адресою: м. Конотоп, пр. Миру, 14, або за телефонами: (068) 070-21-74, (095) 348-86-06, чи на спецлінію «102».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: