Конфлікт на Тростянецькій ТРК: Бова не пускав на канал звільненого Дарагана

15.10.2020

Мер Тростянецької ОТГ Юрій Бова разом із працівниками мерії заблокували вхід до місцевої комунальної ТРК, звинувативши колишнього очільника Юрія Дарагана у привласненні документів виборчої компанії та рекламної агітації, передає azimuth.sumy.ua.

Ситуація довкола несподіваного звільнення з Тростянецької ТРК директора Юрія Дарагана набула нових обертів. Очільник телеканалу, який ще не отримав “на руки” пакет документів про своє звільнення, а значить може виконувати покладені на нього зобов’язання, не зміг спокійно працювати. І заважав цьому безпосередньо мер Тростянецької ОТГ, який, незважаючи на свою зайнятість, знайшов час приїхати на телеканал, аби влаштувати там провокацію проти звільненого Дарагана.

“Під виглядом передачі матеріальних цінностей люди з міської ради увірвались до редакції. Комусь здалося, що продюсер видаляє якісь файли, почали смикати за дроти, мене силою закрили у кабінеті… Якщо зараз мене не пускатимуть на робоче місце, то напишуть догану про прогул роботи і звільнять за статтею”, – заявив правоохоронцям Юрій Дараган і додав, що Бова робить усе можливе, аби зірвати виборчий процес.

У підсумку вони перейшли до робочого кабінету Дарагана, де продовжили з’ясовувати усі деталі інциденту. Подробиці ситуації повідомимо у наступних новинах.

Опубликовано Александром Курпилем Четверг, 15 октября 2020 г.

Нагадаємо, що найбільш можливою причиною несподіваного звільнення Юрій Дараган називає його відмову представляти на місцевих виборах політичну силу Юрія Бови. Таким чином, ображений очільник Тростянця за допомогою монобільшості у місцевій раді, швиденько “просунув” це рішення і розірвав діючий контракт.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: