Олександр Мірошніченко з RGM group: «Обертаєшся, а позаду чорна блискуча смуга і стільки ще нових доріг попереду»

17.10.2020

Олександр Мірошніченко, молодий і вже досвідчений бригадир дорожніх робіт «Роад Констракшн», що входить до RGM group,  закінчував Вище професійне училище будівництва і автотранспорту в Сумах.

Маючи потужний внутрішній запал, хлопець не витрачав жодної хвилини. «Набивши руку» при будівництві сучасних житлових комплексів, Олександр відразу ж прийшов до компанії «Роад Констракшн». Його творчий хист до укладання тротуарної плитки відразу оцінив бригадир, і довірив важливі об’єкти на вул.Прокоф’єва та Петропавлівській. І нині доріжки і тротуари радують сумчан.

«З 2017 року працюю у компанії. Молодий колектив, лояльність керівництва і головне – щоразу цікаві об’єкти і нові технології. Ще вчора укладали асфальтобетон на дорогах Краснопілля-КПП «Покровка», а сьогодні виїхали бригадою майстрів до села Чумакове.

Чимало кілометрів доріг ми улаштували. Досі пам’ятаю вдячність жителів села Самотоївка, Білопільщини, Лебедина та Тростянця. Великі сподівання та надії у всіх нас були на міст у селі Климентове – все-таки споруда поєднує три області.

Приїжджаю на новий об’єкт і закарбовую у пам’яті дорогу «до» і «після». Незрівнянні відчуття після останньої дорожньої розмітки. Обертаєшся, а позаду чорна блискуча смуга…..і стільки ще нових доріг попереду», — символічно завершив розмову Олександр Мірошніченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: