Хто балотується до Сумської міськради від «Слуги народу»: перша десятка

18.10.2020

Суспільне продовжує розповідати про кандидатів у депутати до Сумської міської ради від різних політсил на місцевих виборах 25 жовтня. У цьому матеріалі — інформація про перших десять кандидатів у списку партії «Слуга народу».

Перший у списку партії — Олег Рєзнік, працює заступником директора з наукової роботи навчально-наукового інституту права СумДУ, доктор юридичних наук. Раніше працював в правлінні податкової міліції Державної податкової служби в Сумській області, викладав на кафедрі адміністративного, господарського права та фінансово-економічної безпеки Сумського державного університету.

Другий — Єфрем Лазарєв, директор ТОВ «Ультрасервіс», ТОВ «Житловий комплекс «Володимирський» та ТОВ «Арнела Суми». Також на його ім’я зареєстрований ФОП, який займається будівництвом житлових і нежитлових приміщень. Був помічником народної депутатки від цієї ж партії Тетяни Рябухи.

Третій — Ігор Кальченко, керівник апарату Сумської облдержадміністрації. Раніше працював головним спеціалістом у виконкомі Сумської міськради. На виборах 2015-го року балотувався до Сумської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, але обраний не був. Його декларація — тут.

Тетяна Кобзєва — четверта у списку партії. Вона працює викладачем в навчально- науковому інституті права Сумського державного університету.

Під №5 у списку — Ірина Швачич, офіс-адміністраторка обласної організації партії «Слуга народу». Вона також є помічником-консультантом народної депутатки Тетяни Рябухи.

Сергій Дмитренко — шостий у списку. Він працює начальником юридичного відділу ТОВ «Нива-2018». Раніше працював начальников юридичного відділу «ТОВ МНТ-АГРО», начальником відділу Управління Держгеокадастру в Сумській області. Він також є власником ТОВ «Сумиофісцентр», основна діяльність якого — надання в оренду й експлуатацію нерухомого майна. Зареєстроване це ТОВ за адресою: вул. Воскресенська, 16 в Сумах. Декларація Сергія Дмитренка за 2019 рік — тут.

У 2015-му році на місцевих виборах Сергій Дмитренко балотувався до Сумської обласної ради від партії «За Україну!», але обраний не був. Він був помічником-консультантом народного депутата Ігоря Васильєва.

Владислав Куц — сьомий у списку партії. Він працює начальником дільниці з переробки сільськогосподарської продукції ТОВ «Будівельно виробничо-комерційної компанії «Федорченко». Він також є керівником ТОВ «Торгівельна компанія «К», діяльністю якої є посередництво у торгівлі деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними виробами. Він також є діючим членом Федерації кінного спорту України.

Під №8 — Владислав Кобзар, приватний підприємець. На його ім’я зареєстрований ФОП у сфері діяльності пасажирського транспорту та ще один ФОП у сфері комп’ютерного програмування. Був помічником народного депутата Михайла Ананченка.

Ольга Гордус — дев’ята у списку партії. Вона працює старшим редактором телебачення ТОВ «ТРК»Академ- ТВ», раніше працювала на ТРК «Відікон», була директором дитячого табору «Зоряний» заводу «Сумихімпром».

Ганна Будюкова — замикає десятку кандидатів від «Слуги народу». Вона працює начальником відділу матеріально-технічного забезпечення та збуту ТОВ «Будівельна виробничо-комерційна компанія «Федорченко».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: