Подробиці нічної ДТП із трьома постраждалими

19.10.2020

Подія сталася вчора, близько третьої ранку, у містечку Ворожба на Білопільщині. У результаті зіткнення отримав тяжкі тілесні ушкодження і був госпіталізований до реанімації водій «Таврії». Двом пасажиркам ВАЗівки медична допомога була надана без подальшої госпіталізації.

Як встановили співробітники слідчо-оперативної групи Білопільського відділення поліції, 20-річний водій ЗАЗ-Таврія виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з легковиком ВАЗ-2109, за кермом якого перебував 28-річний місцевий житель.

Викликана бригада «швидкої допомоги» доправила молодшого з керманичів до реанімації обласної лікарні з тяжкими травмами обох ніг, голови та корпусу. Отримали садна та забої облич і нижніх кінцівок дві пасажирки ВАЗівки, дівчата віком 19-ти та 22-х років. Медики надали їм допомогу без госпіталізації.

Попередньо, водії на момент аварії були тверезі. Обидві машини, що зазнали значних механічних пошкоджень, знаходяться на спецмайданчику тимчасового зберігання транспортних засобів.

Наразі в поліції за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху), в рамках якого слідчі встановлюють причини та обставини аварії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: