У дворі багатоповерхівки на Сумщині сварка закінчилася різаниною

20.10.2020

Подія сталася у Шостці. Посварившись, двоє чоловіків вдалися до кулаків, і один з них скористався у бійці ножем. У результаті «з‘ясування стосунків» один учасник конфлікту потрапив на лікарняне ліжко, інший дає пояснення слідчим.

Про бійку у дворі багатоповерхівки в поліцію повідомила жителька цього будинку. За вказаною адресою негайно виїхала група реагування патрульної поліції.

Як з’ясували правоохоронці, учасникам конфлікту — 29 та 31 рік, обидва мають судимості. Під час «двобою» старший скористався ножем і спричинив опоненту кілька поранень тулуба і шиї. Одне з них виявилось проникаючим.

Потерпілого госпіталізували до лікарні, де нині ним опікуються медики. Іншого учасника бійки затримали правоохоронці. Як пояснив сам затриманий, конфлікт стався на побутовому ґрунті.

У поліції за фактом спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження, в рамках якого слідчі встановлюють причини та обставини злочину. Чоловік, який скористався у бійці ножем, нині знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: