«Міняю жінку»: Донька депутата Сумської облради взяла участь у популярному телепроекті

21.10.2020

Донька депутата Сумської облради Марії Коняєвої Тереза Терещенко змінила чоловіка. Щоправда, це сталося всього лише на один тиждень і в рамках проекту «Міняю жінку».

Глухівчанка побувала берегинею вогнища в сонячному містечку Берегове, що на іншому кінці країни. Тут, на Закарпатті, живе родина: мама Юля, тато Сергій та син Артем. Юля – домогосподарка: незважаючи на те, що вона постійно вдома, їй ніколи не буває сумно, адже вона завжди знайде, як розважити себе. Сергій – приватний підприємець, який займається медичною комп’ютерною діагностикою. Чоловік дуже часто їздить у відрядження, через що подружжя дуже рідко свариться. Останнім часом у Сергія і Юлі з’явилися непорозуміння через занадто велику емоціональність Юлі. Жінка ж хоче, аби її чоловік став більш турботливим по відношенню до неї, пише hlukhiv.info.

У місті Глухів живе родина: мама Тереза, тато Юрій і їхній син Максим. Жінка – культурний організатор в училищі, а чоловік працює таксистом. Тереза і Юрій вже разом 14 років. Жінка дуже любить вчитися чомусь новому, аби не стояти на місці. Однак Юрію це не подобається, чим Тереза і невдоволена.

Чи вдасться родинам винести для себе важливий досвід з обміну – дивіться 4 випуск 15 сезону «Міняю жінку» онлайн на 1+1.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону

Коментарі: