Вадим Дем’яненко, — «У Верхній Сироватці продовжую справу діда»

22.10.2020

Вадим Дем‘яненко, онук екс-голови та депутата Верхньої Сироватки Олександра Дем‘яненко, котрий помер минулого року прямо на сесії, та син президента ФК «Суми», заслуженого юриста України Геннадія Дем’яненко, продовжує справу діда та балотується в депутати Верхньосироватської ОТГ.

«Балотуюсь в депутати Верхньосироватської ОТГ. Мені 22 роки, юрист за фахом та офіцер запасу, самовисуванець, маю наміри відстоювати інтереси виключно наших мешканців», — повідомляється на сторінці у Фейсбуці Вадима Дем‘яненко.

«Висуваюсь в окрузі #6 від мого рідного селища — Верхньої Сироватки. До нього входять вулиці Краснопільський шлях. Єдності, ім. Василя Чигирина. Космічна. Лугова, Мисливська, Набережна. Піщанська, Шкільна, провулки Слави та Квітневий.

Тут я виріс та закінчив школу, тут мешкає моя рідня та покоїться мій дід — Олександр Іванович Дем‘яненко.

Саме розпочату ним справу по розбудові нашої громади, яку він, на жаль, не зміг завершити, я продовжу.

Після багатьох зустрічей із мешканцями Верхньої Сироватки маю основні висновки.

Головна наша проблема – це неефективність місцевої влади та чвари, що призвели до суцільної безгосподарності в селі.

До цього часу недобудовані дитсадок, дитячий будинок, міні-стадіон, лікарня, сільські дороги та безліч іншого. Не розібрана стара лікарня, на болота перетворюються наші ставки. Немає надійного маршрутного сполучення до Сум.

Від місцевої влади ми роками лише чуємо безліч виправдань, але не реальні справи. Як може влада розбудовувати село, якщо більшість чиновників сільради не із місцевих, не розуміють та не знають людей, проблем громади?!

Я знаю реальні проблеми Верхньої Сироватки та шляхи їх вирішення, зможу допомогти відбудувати заможну громаду та вирішити проблеми нашого люду.

Потрібно робити реальні справи, а не займатися розмовами. Необхідно закінчити недобудови та упорядкувати селище. Зокрема, створити сучасну зону відпочинку в центрі селища. Для прикладу, минулого року ми разом з нашими однодумцями встановили контактний знак «Люблю Верхню Сироватку». Нещодавно біля школи встановлено знак бувшому учню нашої школи та автору державного герба — Тризуба, — Василю Кричевському.

Але цього замало. Потрібно ремонтувати не лише центральну дорогу, але й всі сільські вулиці та провулки, приводити до ладу колодязі, запускати місцеву маршрутку до Сум. Зробити безліч інших справ.

Зробимо Сироватку дійсно Верхньою!», — резюмував кандидат в депутати сільради Вадим Дем‘яненко.

Нагадаємо, що депутатів Верхньосироватської ОТГ обиратимуть у 8 багатомандатних округах, кількість депутата, що обиратимуться — 22.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: