На Сумщині в церкві обікрали жінку

22.10.2020

На Сумщині поліцейські розкрили три крадіжки майна громадян.

Із заявою про злочин до поліції звернувся 37-річний житель Охтирки. Він розповів правоохоронцям, що коли ввечері відпочивав з друзями у дворі, до них підсів невідомий чоловік. Скориставшись їхньою неуважністю зловмисник викрав мобільний телефон, який лежав на столі без нагляду та пішов геть. Лише через певний час власник гаджета виявив його зникнення. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 20-річний охтирчанин, який і раніше мав проблеми із Законом.

Тростянецьким правоохоронцям вистачило лише години, аби встановити зловмисника, який у приміщенні церкви викрав із сумки 41-річної жінки мобільний телефон. Крадієм виявився 42-річний, раніше судимий за вчинення аналогічних злочинів, мешканець обласного центру.

У Недригайлівському районі 52-річний чоловік вирішив збагатитися за рахунок сусідів. Скориставшись відсутністю господарів вдома, він проник до чужого будинку та викрав звідти 10 000 гривень. Втікаючи, прихопив із собою ще й продукти харчування, які знайшов на кухні. Проте уникнути відповідальності за скоєне йому не вдалося, уже наступного дня його викрили працівники поліції. Наразі крадія затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За всіма цими фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2-3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Зловмисникам, у відповідності до тяжкості злочину, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: