Стало відомо, яким буде безкоштовний паркінг у центрі Лебедина

23.10.2020

Новий, безкоштовний паркінг у центрі Лебедина, роботи над будівництвом якого вже тривають викликає чимало запитань у містян. Щоб позбавити лебединців та гостей міста почуття невідомості варто розповісти яким же саме має бути нова стоянка у центрі нашого Лебедина.

Згідно з проєктом, реалізація якого вже триває, нова автостоянка тимчасового паркування буде налічувати:

38 нових, чітко розділених машино-місць;

Окремі паркомісця для людей з інвалідністю;

Встановлення нових дорожніх знаків;

Нанесення розмітки пішохідних переходів;

Висадження 19 нових дерев.

Думку людей було почуто, а їхні побажання враховано. Новий паркінг буде достосовано до людей з особливими потребами, поблизу нього буде насаджено декоративні дерева, а водії отримають комфортні умови для паркування авто та проїзду вулицями.

Необхідно було дотримуватися відповідних процедур, що вимагає часу та найголовнішим є те, що сьогодні будівництво було розпочато. Попередньо проєкт був погоджений з усіма відповідними службами та спеціалістами, а також отримав позитивний експертний звіт. Нещодавно, фірма, з якою за результатами тендеру було підписано контракт, вже закінчила перший етап робіт. Будівельники обіцяють, що зможуть завершити усі роботи за кілька тижнів.

На час проведення робіт частину площі Соборної буде перекрито (від перехрестя з боку магазину “Дари моря”, до перехрестя з боку ТОВ «МІК» (швейної фабрики)). Просимо з розумінням поставитися до цієї ситуації.

 

lebedyn.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: