Сумські виборчі дільниці отримали виборчі бюлетені: понад 940 тисяч примірників

24.10.2020

Дільниці Сум 23 жовтня отримали бюлетені на вибори, які відбудуться 25 жовтня. Видають їм по чотири види: за мера, в міську, районну та обласну ради. Загалом по місту мають роздати таких понад 940 тисяч примірників.

Видавати бюлетені територіальна виборча комісія Сум для дільниць міста розпочала о восьмій ранку. Інтервал між кожною – 15-20 хвилин… З початку отримують протоколи та інформаційні плакати на свої дільниці.

«135 дільниць сьогодні (23 жовтня) у нас будуть отримувати не тільки бюлетені, а й інформаційні плакати та брошури. Вони також будуть отримувати протоколи. Три людини, які визначені на засіданні комісії, вони приїжджають з посвідченнями і паспортами. Вони отримують витяг із протоколів, їх чотири, про кількість переданих їм бюлетенів», – розповіла заступниця голови Сумської ТВК Лариса Симоненко

Отримували бюлетені у супроводі поліціянтів. За словами старшого інспектора відділу комунікації Нацполіції Сумщини Вікторії Мкртчян, 25 жовтня на охорону виборчих дільниць буде залучено 1335 поліцейських, з них 270 у Сумах.

На 934-й дільниці міста, що знаходиться у приміщенні школи № 17, рахувати отримані бюлетені почали по обіді. 24 жовтня, за словами голови ДВК Олени Пігуль, будуть розклеювати інформаційні плакати з кандидатами й ладнати кабінки для голосування. За списком тут чекають 2 тисячі 270 виборців.

Суспільне

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: