Патрульним на Сумщині пропонували хабар

28.10.2020

Нещодавно на автодорозі Р 46 “Харків — Охтирка”, у місті Охтирка, патрульні здійснювали заміри швидкості транспортних засобів приладом TruCam. За перевищення встановлених обмежень швидкості інспектори зупинили водія автомобіля ГАЗ. Пояснивши суть вчиненого правопорушення, охоронці порядку почали розгляд справи.

Та ось керманич транспортного засобу почав натякати на розв’язання проблеми іншим способом. Поліцейські попередили чоловіка, що йому загрожує кримінальна відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди. Та ось чоловік наполягав на своєму.

Водій усе ж отримав постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину) КУпАП.

Також патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Охтирського відділку поліції.

До слова, з початку року, інспектори склали понад 4100 адміністративних матеріалів відносно водіїв за порушення швидкісного режиму.

Нагадуємо:

згідно ч. 1 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 20 км/год — тягне за собою штраф у розмірі 255 гривень.

згідно ч. 3 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більше, як на 50 км/год — тягне за собою накладення штрафу в розмірі 510 гривень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: