Під час оформлення ДТП у водія знайшли наркотики

29.10.2020

Минулої доби правоохоронці виявили марихуану та метадон у жителів Буринського та Роменського районів. Усі «знахідки» вилучено та направлено на експертизу.

У селі Вознесенка Буринського району під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці виявили 10 грамів наркотичної речовини рослинного походження в особистих речах 44-річного водія.

Того ж дня в Ромнах під час перевірки інформації щодо причетності 21-річного місцевого жителя до вчинення злочину, працівники поліції виявили при ньому 6 таблеток методону. Сам чоловік пояснив, що нібито знаходиться на наркологічному обліку, а виялені таблетки вживає в лікувальних цілях.

Усе знайдене вилучено та направлено на експертизу.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція стаття передбачає покарання у вигляді обмеження або ж позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: