Завдяки рішенню Конституційного суду сумський депутат Чепік може уникнути відповідальності за корупцію

30.10.2020

Новообраний депутат Сумської міськради Володимир Чепік, який за приховування купівлі нового німецького кросоверу міг отримати статус корупціонера, тепер може спокійно видихнути.

Рішення про скасування кримінальної відповідальності за декларування неправдивої інформації та закриття декларацій чиновників, яке прийняли днями, зіграє йому на руку, пише azimuth.sumy.ua.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що «скромний» підприємець і депутат Володимир Чепік до «старенького» HYNDAI SANTA FE тихенько придбав собі німецький Volkswagen Tiguan, ціна на який у автосалонах починається з всього лиш із 900 тисяч гривень. На хвилиночку, рядовому сумчанину, який отримує «мінімалку», аби купити таку автівку слід повністю відкласти щонайменше 180 своїх зарплат, забувши про їжу, одяг та інші блага.

А поки жителі Сумщини мріють про такий кросовер, Володимир Чепік їздить на незадекларованій машині вже декілька місяців, нехтуючи законодавством країни, патріотом якої він себе називає за кожної нагоди.

Тепер же завдяки рішенню Конституційного суду Володимир Чепік може не хвилюватися, що громадськість контролюватиме чи відповідає його спосіб життя оприлюдненим доходам.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: