Він зробив багато для району: На Білопільщині пішов із життя відомий підприємець

02.11.2020

2 листопада не стало Рудіка Геворковича Овсепяна, людини, яка працювала для людей і для рідної Луциківки, що на Білопільщині.

Рудіка Геворковича Овсепяна знали і поважали далеко за межами району за його принциповість, господарський підхід до вирішення всіх питань, увагу до проблем кожної людини, відповідальність і щирість, пише bilopillia.city.

«Він народився і виріс у далекій Вірменії. У Луциківку, на батьківщину своєї дружини, приїхав після того, як страшний землетрус у 1989 році зруйнував його місто Спітак. Його господарські здібності одразу згодилися в Луциківці. Рудік Геворкович будував газопроводи, дороги. Пізніше очолив місцеве сільгосппідприємство, яке стало одним із найкращих у районі.

Багато часу і сил вкладали і він, і його родина в розвиток Луциківки. Допомога школі, ФАПу, ремонти доріг, будівництво храму — це далеко не повний перелік добрих справ, які робили за ініціативи Рудіка Геворковича.

Людина відповідальна і принципова, дуже переживав за місцеве господарство, не погоджувався з тим, що відділення, яке він фактично збудував, перевели в інший населений пункт, людей залишили без роботи, село без податків.

Брав близько до серця всі події, які відбувались у Луциківці. Дуже переживав, що з села їде молодь, що зменшується кількість учнів у школі. Втім, його діти залишилися працювати в рідному селі, продовжували батьківські починання.

Рудік Геворкович умів дружити, залишався вірним товаришем. Його будинок був завжди відкритий для друзів, а серце — для добрих справ.

Але воно не витримало… Зупинилося… Пішла з життя людина, але залишила після себе лише гарні спогади і щиру вдячність земляків за всі добрі справи!», — йдеться у повідомленні.

Царство Небесне і вічна пам’ять!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: