«Ми дуже недооцінили Конотоп»: автомандрівники зняли відео про райцентр Сумщини

03.11.2020

Нещодавно на Youtube-каналі «Покалабанях», присвяченому автомандрівкам по Україні, вийшов сюжет про Конотоп. Це гарна нагода поглянути на місто ззовні, а може і дізнатися щось цікаве.

«Ми дуже недооцінили Конотоп! Провівши в місті більше, ніж півдня, ми не побачили і половини цікавих місць. Але ті, що побачили – вразили нас. Великий музей авіації, унікальний бункер Люфтваффе, американські пожежні гідранти, руїни колись потужного заводу і єдиний в Сумській області трамвай… Конотоп просякнутий історіями про битву та відьом. А ще – саме тут свої перші картини продав Казимир Малевич. Крім всього цього, з випуску ти дізнаєшся, хто з нас не зміг піднятися на водонапірну вежу і чому)))» — йдеться в описі до відео.

Довідково: «ПоКалабанях. ПроектІменіСковороди» — автомобільна мандрівка Україною з філософськими теревенями та гуморком.

Хто ми: Трійко невгамовних мандрівників – Тімур Мірошниченко, Андрій Городиський та Сергій Шинкарчук — сідаємо в авто та їдемо дорогами-калабанями України. Що робимо: Готуємо маршрут країною — пункти подорожі, пам’ятки та інші цікаві місця. Розповідаємо їх одне одному та глядачеві. Так народжуються жарти та іронічні зауваження на адресу того, що ми бачимо. У дорозі ведучі розмірковують над життям, ведуть філософські, але, водночас, легкі теревені на теми: «Що робити?», «Хто винен?», «Хто ми взагалі?» «І шо далі?».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: