Сумчанам пропонують 70 тисяч на реалізацію проектів

04.11.2020

Триває конкурс проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких у 2021 році буде надано підтримку за рахунок коштів обласного бюджету.

Пріоритетні завдання, на виконання яких повинні направлятися проекти: участь громадськості у формуванні та реалізації державної, регіональної політики, вирішення питань місцевого значення; залучення організацій громадянського суспільства до соціально-економічного розвитку області; підвищення громадянської освіти населення про можливості захисту своїх прав і вираження інтересів, у т.ч. через різні форми демократії участі; функціонування ресурсних центрів, центрів правової допомоги та інформаційної підтримки діяльності інститутів громадянського суспільства.

Перелік видів діяльності, які можуть бути підтримані організатором конкурсу, — на сайті обласного управління молоді та спорту. Термін подачі конкурсних пропозицій продовжено до 20 листопада. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту становить 70 тис. грн.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: