Мінрегіон: Об’єкти «Великого будівництва» по всій країні готові на 89 відсотків

06.11.2020

Про це доповідали регіони Міністру розвитку громад та територій України Олексію ЧЕРНИШОВУ під час селекторної наради щодо виконання програми Президента «Велике будівництво» у частині 100/100/100. Участь у нараді взяв заступник голови облдержадміністрації Сергій БАННІКОВ та керівники профільних структурних підрозділів.

За даними моніторингової групи Мінрегіону, яка постійно відслідковує стан реалізації програми «Велике будівництво», на 4 листопада середній відсоток будівельної готовності об’єктів по Україні складає 89%. Школи, які входять до програми, готові на 93%, дитсадки – на 88%, спортивна інфраструктура – на 86% та інші об’єкти – на 86%.

На нараді також приділили особливу увагу питанню якості централізованих систем постачання кисню, що встановлюються в лікарнях, та заслухали пропозиції керівників облдержадміністрацій щодо спрощення процедури закупівлі послуг та обладнання на місцях. Зважаючи на актуальність питання розвитку медичної інфраструктури в умовах пандемії, надважливим завданням сьогодні є забезпечення в лікарнях якісної та ефективної роботи централізованих кисневих систем.

«В умовах коронакризи питання забезпечення українців якісними медичними послугами має бути в пріоритеті всіх очільників регіонів. Наразі більшість областей тримає високий темп будівництва приймальних відділень опорних лікарень, які входять до програми Президента «Велике будівництво». Сподіваємось, що прогрес, який зараз демонструють області по завершенню об’єктів медичної інфраструктури, дозволить вчасно та в повному обсязі виконати цьогорічну програму», – наголосив Олексій Чернишов.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: