Жінку в Шостці збив працівник поліції

08.11.2020

Як повідомлялося раніше, вчора, 7 листопада, близько 20:50, в Шостці на перехресті вулиць Миру та Марата, 27-річний водій автомобіля Пежо скоїв наїзд на 48-річну жінку, яка переходила проїжджу частину. Її з тілесними ушкодженнями госпіталізували в лікарню.

На місце ДТП негайно виїхали співробітники управління кадрового забезпечення, слідчого управління поліції області, управління внутрішньої безпеки в Сумській області, керівництво Шосткинського відділу поліції та слідчо-оперативна група.

Правоохоронцями встановлено, що працівник поліції, який знаходився за кермом авто, перебував поза службою, у цивільному одязі. Потерпілу жінку доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Шосткинського відділу поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються причини та обставини автопригоди.

Про цю подію повідомлено Державне бюро розслідувань у місті Полтава.

Керівництвом Головного управління поліції області призначено службове розслідування за даним фактом.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: