На Сумщині 14-річну дівчину зґвалтували на кладовищі

08.11.2020

Подія сталася у Конотопі. Зловмисник затягнув 14-річну дівчину до кладовища та зґвалтував.

Про злочин до поліції повідомила сама потерпіла. На місце події негайно виїхали керівництво Головного управління поліції області, Конотопського відділу та слідчо-оперативна група поліції.

Як встановили правоохоронці, зловмисник побачивши дівчину, яка йшла темною вулицею, наздогнав її та силою затягнув до кладовища, де і зґвалтував. Після чого втік у невідомому напрямку, прихопивши із собою її мобільний телефон.

У ході проведення слідчо-розшукових заходів працівники поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 31-річний житель районного центру.

Наразі зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування».

За фактом нападу відносно зловмисника відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Досудове слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: