Глядачі Сумського обласного театру для дітей та юнацтва зможуть подивитися ще одну виставу у відеоформаті

10.11.2020

Сумський обласний театр для дітей та юнацтва пропонує до дистанційного перегляду веселу та дотепну історію кохання, наповнену надзвичайно смішними та заплутаними ситуаціями і гумором — комедію на дві дії за п’єсою Ярослава Стельмаха «Коханий нелюб».

Згідно з сюжетом вистави, гультяй і розбишака Граф (заслужений артист України Вадим ШЕРСТЮК) з дитинства заручений з графинею Оляною (заслужена артистка України Анфіса ЗІНЧЕНКО). Але у плани Графа не входить одруження…

Однак і Оляні він відмовити не може, бо позбудеться всього спадку − така воля батьків… Граф придумує хитромудрий і дотепний план, за яким Оляна сама повинна відмовитись від одруження з ним. І для цього йому згодиться безпробудний п’яниця і тугодум графів псар Онисим (актор Сергій СИДОРЕНКО).

Серед інших виконавців − кращі актори театру − Олексій ТИЩЕНКО, Наталія ШУЛЬЖЕНКО, Станіслав САХНО, Юрій СІЧЕВСЬКИЙ, Андрій НАУМЕНКО та Андрій ХРАПОВ.

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Анатолій МАРТЮШОВ. Сценографія – заслужений художник України Едуард ЛЕДНЬОВ. Музичне оформлення – заслужений діяч мистецтв України Володимир ПРИХОЖАЙ.

Відео вистави дивіться на facebook-сторінці театру або в youtube:

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: