ЦВК достроково припинила повноваження однієї з ТВК на Сумщині

10.11.2020

ЦВК достроково припинила повноваження всього складу Буринської міської ТВК на Сумщині. Міська комісія залишила без розгляду по суті скаргу кандидата у депутати до Буринської міської ради Романа Шестака, пише suspilne.media.

Чоловік оскаржував бездіяльність ТВК щодо нерозгляду його заяви про порушення виборчого законодавства під час проведення місцевих виборів. ЦВК встановила, що з боку Буринської міської ТВК було невиконання рішення суду, яке набрало законної сили. Чи формуватимуть новий склад ЦВК, Суспільне запитало у голови Сумської обласної ТВК Яни Леоненко.

“Подальші дії – це подання від суб’єктів, які подавали своїх кандидатів в Буринську комісію 10 листопада, до 15.00, на заміну та формування нового складу Буринської міської комісії. Відповідно, буде сформований новий склад комісії, і буде працювати термін, який залишився”, — сказала вона.

Голова Буринської міської ТВК Зоя Криводід відмовилася давати коментарі з приводу розпуску ТВК. Суспільне намагається зв’язатися з Романом Шестаком, що скаржився на роботу ТВК.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: