Олексій Макарюк: «Для RGM group безпечне переміщення людей та вантажів є головним пріоритетом»

10.11.2020

ТОВ «Роад Констракшн», що входить до групи компаній RGM group, на замовлення Служби автомобільних доріг у Сумській області виконує завершальні роботи на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-19-10 Конотоп – Буринь – Чумакове. Роботи виконуються на окремих ділянках дороги км 28+985 – км 39+000, км 46+140 – км 47+107 та км 49+920 – км 50+480 загальною протяжністю 11,542 км.

Відтак, до втілення мрії жителів Сумщини про ідеальну дорогу дорожникам залишилося зовсім небагато: установити бар’єрне огородження, дорожні знаки та нанести розмітку.

Ці роботи планують закінчити вже найближчим часом, тож зовсім скоро водії зможуть насолоджуватися новою та якісною дорогою, пересуватися якою не лише комфортно, а й безпечно!

«Ми завжди говоримо про те, що саме безпечне переміщення людей та вантажів є нашим головним пріоритетом у роботі. На це покладено чимало зусиль, і тому ми точно впевнені, що наша дорога даватиме людям комфорт та впевненість на багато років», — підсумовує про виконані роботи директор ТОВ «Роад Констракшн» Олексій Макарюк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: