На Сумщині «Mitsubishi» ледь не збила жінку з коляскою, яка переходила дорогу по «зебрі»

11.11.2020

Під колеса іномарки ледь не потрапили жінка і маленька дитина — зіткнення дивом вдалося уникнути. Про цей інцидент журналістам Глухов.INFO розповіла сама учасниця подій, сподіваючись за допомогою розголосу в ЗМІ знайти вирішення наболілої проблеми, а саме — остудити гарячі голови лихачів, які не пропускають людей на пішохідній зоні.

Неприємний випадок стався вчора, приблизно о 16.45 у Глухові. Жінка з малятком у колясці переходила по «зебрі» біля АТБ, як раптом до переходу стрімко стало наближатися авто.

— Я уважно подивилася, щоб ніхто не їхав. Рушила переходити дорогу. Але дівчина на іномарці взагалі зупинятися не збиралася… ще трохи б — і сталася б біда, — у шоковому стані прокоментувала ситуацію жінка.

Зіткнення все ж вдалося уникнути: власниця «Mitsubishi» різко загальмувала, а після завернула в провулок між багатоповерховим будинком і супермаркетом. Але на цьому конфлікт не закінчився. За словами співрозмовниці, автоледі вискочила з авто і обрушила на неї потік претензій, бачте — її не пропустили і вона змушена була зробити небезпечний маневр:

— Замість того, щоб визнати свою провину, жінка вирішила діяти за принципом кращий захист — напад. Гордовитим тоном стала описувати масштаби трагедії, якби раптом не загальмувала. Сказала, що знесла б мене, чи коляску з дитиною. Але про найголовніше вона промовчала, адже будь-який розсудливий водій знає ПДР і повинен їх дотримуватися, тобто пропускати на нерегульованому пішохідному переході людей. Про що я і сказала лихачці, запропонувавши викликати на місце подій поліцію. У відповідь почула, мовляв, вона не помітила мене з дитиною, і що це мені потрібно було її «королеву» пропустити.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: