У жительки Сумщини вилучать трьох малолітніх дітей

12.11.2020

11 листопада 2020 року терміново відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Ямпільської районної державної адміністрації Сумської області, на якому розглянуто клопотання служби у справах дітей Ямпільської районної державної адміністрації Сумської області про негайне відібрання 3-х малолітніх дітей у матері, жительки смт Свеса, за виявленим фактом перевірки повідомлення про залишення дітей у небезпеці.

Про це інформує офіційний сайт райдержадміністрації.

Малолітні діти, у зв’язку із виникненням загрози їх життю та здоров’ю, були вилучені із сім’ї та тимчасово влаштовані в дитяче відділення комунального некомерційного підприємства «Ямпільська центральна районна лікарня». Щодо матері дітей готується позов органу опіки та піклування Ямпільської районної державної адміністрації Сумської області про позбавлення її батьківських прав.

– «Ми повинні забезпечити цим дітям безпечне середовище. Без сумніву, вони заслуговують на належне батьківське піклування. Але, коли батьки не виконують своїх обов’язків, держава повинна захищати права дітей» – зазначив голова Ямпільської районної державної адміністрації Сергій Дворник.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: