На Сумщині рятували рибалку, у якого перекинувся човен

12.11.2020

11 листопада о 13:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги в м. Кролевець. Жінка повідомила, що її чоловік тоне на так званому «Козинському ставку». На місце виклику виїхали відділення чергового караулу 22-ї державної пожежно-рятувальної частини, наряд поліції та бригада екстреної медичної допомоги.

По прибутті на місце за вказаною адресою потерпілого не виявили. У цей час зателефонував свідок цієї події, який повідомив, що неподалік районного центру на ставку поблизу с. Артюхове сталося перекидання човна.

За попередніми даними, на водоймі одна частина надувного човна спустилася і рибалка, який знаходився всередині, опинився у воді. Чоловікові вдалося самостійно дістатися до очерету, де на відстані майже 45 м від берега він стояв по пояс у воді.

Представники екстрених служб негайно прибули на нове місце виклику. У спецкостюмах пересуваючись майже по груди у воді рятувальникам вдалося наблизитися до місця, де знаходився потерпілий.

За допомогою човна чоловіка доправили до сухої частини узбережжя, звідти вже під руки працівники Служби порятунку відвели його до карети «швидкої». Лікарі, з попереднім діагнозом загальне переохолодження, доправили чоловіка 1959 р. н. до Кролевецької центральної лікарні, де його госпіталізували.

Усього до операції від Державної служби України з надзвичайних ситуацій залучалося 4 чоловіки особового складу на 1 одиниці техніки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: