Творчі особистості Сумщини мають змогу взяти участь у XIV Всеукраїнському конкурсі «Врятувати від забуття»

12.11.2020

Міжнародний благодійний фонд національної пам’яті України у співпраці із центральними та місцевими органами влади, Київським міським будинком учителя проведять щорічний 14-й Всеукраїнський конкурс мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття». До участі запрошуються учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки.

На конкурс приймаються індивідуальні або групові мультимедійні проєкти – аматорські документальні та ігрові фільми й відеоролики, тривалістю не більше 8 хвилин у форматі «.ayi». На початку роботи необхідно обов’язково вказати українською мовою назву відеоматеріалу та його авторів.

При використанні кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті учасниками, необхідно зазначити автора відеоматеріалу. Подані роботи не рецензуються та не повертаються. Конкурсні проєкти та заповнену окремим файлом у форматі doc анкету учасника/учасників слід надсилати на адресу  vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net

Нагадаємо, дедлайн прийому заявок – 1 грудня 2020 року. Протягом грудня 2020 – січня 2021 року переможці визначатимуться компетентним журі в складі режисерів, професійних учителів та громадських діячів. Урочисте відзначення відбудеться наприкінці січня 2021 року.

Довідково. Конкурс має на меті підвищити зацікавленість молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: