У Шостці влаштували благодійний ярмарок для онкохворої студентки

14.11.2020

У Шостці на День добра 13 листопада учасники зразкового театрального колективу «Дзеркало» біля центру «Юність» влаштували благодійний ярмарок. Її мета — зібрати кошти на лікування для випускниці «Дзеркала» Валерії Титович, яка нині бореться зі страшним недугом – лімфомою Ходжкіна 2-ї стадії, передає shostkanews.city.

Керівник театрального колективу Світлана Разломова, ледь стримуючи сльози говорить, що хоч зібраних коштів не достатньо, але вона вірить, що вони допоможуть Валерії одужати.

— Коли навколо багато добрих сердець і добрих вчинків, наш світ стає кращим. І я дуже сподіваюсь, що наші дітки будуть менше хворіти.

Коли Світлана Петрівна говорить про Валерію, то на обличчі з’являється посмішка:

— Вона таке сонечко, така активістка. Нині навчається в університеті ім. Шевченка. У «Дзеркалі» вона навчалась майже 10 років. Вона така весела, життєрадісна. Вона завжди всім допоможе. Я впевнена, що їй допоможе Господь одужати і люди допоможуть.

Мати також колишньої випускниці Анастасії Олена Підгурска, знаний в Шостці кулінар, напекла пряників.

ТРК «Акцент» приніс різні сувеніри, прикраси, картини, поробки, які рік тому вони теж виставляли на продаж для благодійного ярмарку, але тоді рятували життя матері однієї з жірналісток компанії. Тому речі, що залишились, віддали для продажу.

Заступник директора центру естетичного виховання Анжела Гутянко впевнена, що чужих дітей не буває, тому колектив Центру завжди готовий прийти на допомогу всім діткам, які потрапили у біду.

— Нині ми підтримуємо родину Валерії. Світлана Петрівна відсилає фрагменти вистави, де Валерія грала роль.

Перехожі відгукувались і долучались до доброї справи, хтось купував щось із запропонованого, але переважна більшість шосткинців просто кидала гроші у скриню. Люди щиро бажали Валерії найшвидшого одужання і довгих років життя.

У підсумку вдалося зібрати понад 8000 тисяч гривень.

Якщо вам не байдужа доля дівчинки, зробіть і ви посильну допомогу на її порятунок у день добра, переказавши кошти на карту мами ПриватБанк: 4149 4991 2432 8459 Цімох Яна

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: