Батьки сумських ліцеїстів звернулися до президента Зеленського щодо ситуації у Кадетському корпусі

17.11.2020

Сьогодні, 17 листопада, під час прес-конференції в УНІАН, присвяченій збереженню Сумського «Кадетского Корпусу»,  батьки ліцеїстів закликали президента Володимира Зеленського взяти під особистий контроль ситуацію у навчальному закладі.

Зокрема, заступник голови батьківського комітету ліцею, мати випускника та учня ліцею Ірина Вінтоняк розповіла, що батьки занепокоєні тим, що відбувається у Кадетському корпусі, та готові до діалогу для розв’язання проблем, передає unian.ua.

Вона додала, що за час, поки ліцей підпорядкований Держприкордонслужбі, її керівництво не проводило зустрічей із батьківським комітетом.

“Ми, батьки, занепокоєні тим, що відбувається… Я б хотіла від імені батьків… звернутися до президента нашої країни з проханням допомогти у збереженні навчального закладу. Щоб він взяв під особистий контроль долю Сумського “Кадетського корпусу”, — пояснила Вінтоняк.

Батьки також закликали звернути увагу на ситуацію в ліцеї й прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Читайте також: «Навколо Кадетського корпусу — дуже нездорова ситуація»: У Києві підняли проблему «знищення» сумського навчального закладу

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: