Троє депутатів, які пройшли до Сумської міськради, відмовилися від мандатів

19.11.2020

Троє новообраних депутатів — Олександр Стрельченко, Наталія Стрельченко та Наталія Холявка від «Опозиційної платформи за життя» — відмовилися від мандатів. Про це розповіла заступниця голови Сумської міської виборчої комісії Лариса Симоненко, передає suspilne.media.

Вчора, 18 листопада, депутати написали заяви про відмову. На їхні місця пройшли Геннадій Гризодуб, Олександр Корольов і Костянтин Тихенко.

«Я був обраний в обласну раду і в міську раду, тому я відмовився від міської ради, щоб піти в обласну. Я — дійсний депутат обласної ради сьомого скликання, тому мені захотілося в обласну раду», – пояснив свою відмову Олександр Стрельченко.

Наталія Холявка також пройшла за списком «ОПЗЖ» до Сумської обласної ради, а Наталія Стрельченко — до районної. За словами секретаря міської ТВК Клавдії Дудинської, на сьогодні зареєструвалися 29 депутатів. Написати заяви всі мають до 1 грудня.

За результатами виборів, до нового складу Сумської міськради увійдуть п’ять партій, це 42 депутати. Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» з 13 мандатами, «Опозиційна платформа – За життя» та «Європейська Солідарність» забрали по дев’ять, «Слуга народу» — вісім та «Сила і Честь» — 3 мандати.

Хто такі Геннадій Гризодуб, Олександр Корольов і Костянтин Тихенко

Геннадій Гризодуб — депутат Сумської міської ради 7-го скликання. У 2015 році був обраний від партії «Опозиційний блок». Працює заступником директора ВАТ АТП 15927.

Олександр Корольов — директор ТОВ «Дахцентр», яке займається торгівлею будівельними матеріалами.

Костянтин Тихенко — заступник директора «Асоціації будівельних підприємств». Він є членом міськвиконкому, рекомендований партією «Опозиційний блок».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: