Анатолій Ганзін: «Ми зводили асфальтобетонний завод RGM group з нуля»

20.11.2020

Сьогодні у селищі Степанівка працює сучасний і потужний Асфальтобетонний завод RGM group, який свого часу запускала в роботу з нуля команда Анатолія Ганзіна — досвідченого і відповідального спеціаліста.

«Я бачив ще пустир на тому місці. Ми зводили цей завод з нуля, встановлювали, вивчали, налагоджували виробництво, і в 2017 році успішно запустили. Для мене це більше, ніж просто конструкція, просто конвеєр».

Робочий день Анатолія Гнатовича не має ні початку, ні кінця. Він зі своєю командою наполегливо працюють для того, аби посилити виробничі потужності RGM group, дати об’єми, які необхідні для систематичного забезпечення будівництв Сумщини асфальтобетонними сумішами. А це своєчасно улаштовані дороги нашого краю, безпека наших рідних.

«О четвертій годині ранку ми вже на заводі, аби включити обладнання, запустити обігрів, і о сьомій відвантажити першу партію асфальтобетону. Надалі відповідально контролюємо виробництво, вирішуємо нагальні питання, а там вже й вечір –  треба все чистити, вимикати. Тому мій робочий день не має меж».

Анатолій працює у ритмі виробництва – без жодних збоїв і перешкод. Це додає азарту та динаміки в роботі.

«Я на своєму місці. Робота на заводі  RGM group щодня підкидує нові задачі, які потребують негайного вирішення. Це як гра в шахи: думаєш, шукаєш шляхи, обдумуєш і робиш “хід конем”. І в цьому я знаходжу себе!»

Анатолій Гнатович переконаний, що найважча дорога веде до найвищих вершин, а тому готовий до будь-яких моментів, що готує йому життя, заради високої, великої, суспільно-важливої мети.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: