На Сумщині оштрафували далекобійника за відмову надіти маску в магазині

21.11.2020

Сьогодні, 21 листопада, вступила в силу дія Закону щодо накладання на громадян штрафів за перебування у громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без надягнутих засобів індивідуального захисту. Також, це співпало з так званим “карантином вихідного дня”, а саме — у ці дні поліція працює в посиленому режимі задля забезпечення виконання протиепідемічних заходів, встановлених Урядом та Верховною Радою України.

Протягом дня працівники Кролевецького відділення поліції та Держпродспоживслужби слідкують за встановленими обмеженнями і кролевчани їх дотримуються, адже не було виявлено жодного порушення. Проте, у магазині, що на трасі “Кіпті-Глухів-Бачівськ”, в околицях Кролевця, далекобійник не став одягати маску під час перебування в магазині та на зауваження персоналу магазину і правоохоронців зчинив суперечку. За порушення закону на нього наклали штраф.

Нагадаємо, згідно нового Закону, стягнення складає від 10 (170 грн) до 15 (255 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: