На Сумщині вогнеборці оперативно приборкали загоряння житлового будинку

22.11.2020

21 листопада о 07:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в селі Харченки Буринського району. Телефонувала господарка, яка побачила дим з-під покрівлі будівлі. Оскільки населений пункт розташований майже на кордоні району, на гасіння направили найближчі місцеві пожежні команди із с. Сміле та с. Сулими, Роменського району та чергове відділення 35-го державного пожежно-рятувального посту із смт Дубов’язівка, Конотопського району. Також, подолавши відстань в 42 км, на місце виклику прибуло відділення чергового караулу 23-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру.

Як було встановлено, відбувалося горіння перекриття будівлі. О 08:40 вогнеборці локалізували полум’я на площі близько 4 кв. м, запобігши його подальшому поширенню на всю покрівлю. О 09:15 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки від Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 4 працівника та 2 одиниці техніки від місцевих пожежних команд.

За попередніми висновками фахівців, припустима причина загоряння – недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальної печі та димаря.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: