Сумських підприємців попередили про жорстку боротьбу з порушниками карантину

23.11.2020

Сумських підприємців попередили про обмеження доступу відвідувачів до працюючих об’єктів у разі порушення ними карантинних вимог.

Із злісними порушниками загальноміських протиепідемічних правил у Сумах боротимуться жорстко, наголосив міський голова Олександр Лисенко.

Провести додаткові перевірки на підприємствах та організаціях, де вже одного разу було виявлено недоліки, мають мобільні групи із контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на працюючих об’єктах, що здійснюють господарську діяльність на території міста.

Мобільні групи за участі спеціалістів правового управління та ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області минулого тижня провели три рейди та обстежили понад 20 об’єктів сфери торгівлі та ресторанного господарства, у результаті чого було складено сім протоколів за порушення санітарних вимог у відповідності до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відділом транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг спільно з правоохоронцями під час перевірки приватного пасажирського транспорту складено вісім протоколів за відсутність індивідуальних засобів захисту та перевищення кількості пасажирів у салоні. Паралельно з водіями та пасажирами проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота.

Загалом, з 13 по 19 листопада мобільними групами було проведено 235 перевірок на працюючих об’єктах, що здійснюють господарську діяльність на території Сум, у тому числі в кафе, магазинах закладах побутового обслуговування тощо.

Складено дев’ять актів перевірок та вісім протоколів. Проводились профілактичні бесіди щодо недопущення порушень карантинних норм чинного законодавства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: