Нового перевізника не буде: маршрут №51 обслуговуватиме те саме підприємство

24.11.2020

На маршруті №51, який обслуговувало Товариство «СНД-Автотранс», працюватимуть правонаступники перевізника. Про це розповів начальник міського відділу логістики Сергій Яковенко. Нагадаємо, директор і засновник підприємства Сергій Овсянко помер минулого тижня.

Нині на маршруті, за словами мешканців села, не вистачає транспорту. Староста Піщанського округу Володимир Мечик говорить, що 80% мешканців їздять до Сум саме маршруткою. Їдуть на роботу, навчання чи до лікаря. «Дуже серйозні проблеми в нас із пасажирськими перевезеннями, у зв’язку з тим, що 51 маршрут є тупиковим маршрутом. І якщо вона не прийшла, то людям виїхати немає чим. Справа в тому, що той рухомий склад, який їздить на Піщане, він, можна сказати, в такому вже старому вигляді й часто ламаються», – розповідає староста Піщанського округу Володимир Мечик.

Зі слів старости Піщаного, наступного року мають купити на маршрут до села нові комунальні автобуси. Однак у відділі транспорту Сумської міськради на такі сподівання кажуть, що поки придбати нові автобуси можливості немає. «Там працює підприємство «СНД — Автотранс». По договору повинно працювати п’ять автобусів. Сьогодні зранку виїхало чотири. Я особисто поїхав на підприємство і перевірив час, коли виїжджали автобуси, коли проходили медичний та технічний огляд. Все збігалося, все згідно з графіком, але одна машина сьогодні не виїхала на роботу по графіку», – говорить начальник Відділу транспорту Сумської міськради Сергій Яковенко.

Суспільне

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: