На Сумщині відзначили 95-річчя юннатівського руху в Україні

25.11.2020

Позашкільників Сумщини 24 листопада в онлайн-режимі об’єднало свято 95-річчя юннатівського руху в Україні. В усіх регіонах країни триває декада юннатівських вогників – презентацій досягнень закладів позашкільної освіти.

Продовжуючи славні юннатівські традиції, сучасні заклади позашкільної освіти Сумщини беруть активну участь у різноманітних природоохоронних, просвітницьких, екологічних заходах; крокують в ногу з часом, впевнено дивляться в завтрашній день.

95 років — це шлях, який гідно пройшло не одне покоління юннатів. Юннатівський рух – це життя, наповнене корисними справами, цікавими подіями, трудовими здобутками, спільними успіхами, яскравими подорожами юннатівськими стежками.

Привітала працівників позашкілля області, відзначивши їх неповторну і цінну працю, подякувавши за відданість обраній діяльності та креативний підхід до щоденних справ, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія ГРОБОВА.

З вітальними словами до учасників зібрання, найщирішими побажаннями миру, добробуту, злагоди, впевненості в завтрашньому дні звернулися Лариса ТИХЕНКО, директор комунального закладу Сумської обласної ради — обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, та Ігор КОВАЛЕНКО, декан факультету агротехнологій та природокористування Сумського національного аграрного університету.

Щирі слова вдячності були адресовані людям, які свої знання, досвід спрямовували на розвиток позашкільної екологічної освіти, формування позитивного іміджу позашкілля Сумщини – ветеранам юннатівського руху. Вони створювали, надихали, спонукали, вели за собою покоління юних українців у світ прекрасного.

Подібні заходи відбулися у районних, міських закладах позашкільної освіти еколого-натуралістичного напряму.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: