В Охтирці на пожежі загинули двоє безхатьків

25.11.2020

24 листопада о 23:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в неексплуатуємому житловому будинку на вул. Перемоги у м. Охтирка. Телефонували випадкові свідки, які побачили вогонь, що виривався з вікон будівлі. На гасіння направили черговий караул 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що вогонь охопив на значній площі покрівлю, перекриття та внутрішнє облицювання стін. Ускладнювало ситуацію те, що більша частина будівлі була дерев’яна. Через сильне задимлення вогнеборці працювали у захисних апаратах. Під час гасіння у кімнаті вони знайшли тіла 2 загиблих людей. Для дозаправки водою автоцистерни довелося направляти до найближчого пожежного гідранту, який знаходився на відстані 600 м від осередку горіння.

О 23:14 пожежу локалізували, а о 00:39, використавши близько 7 т води — ліквідували. Всього на гасіння залучалося 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

На місці пожежі працювала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, загинули 2 особи без постійного місця проживання, їх особисті дані встановлюються. За словами сусідів, у будинку неодноразово збиралися особи даної категорії. Причина загоряння встановлюється.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: